Прецизност. Посветеност. Перфекција.

Нискоградба според сите стандарди за квалитет

Кои сме ние

За нас

Нудиме широк асортиман на услуги во областа на нискоградба со над 16 години искуство

Нашиот тим врши ископување, транспорт и други зафати во нискоградба како што се рамнење на земја и рушење на објекти. Досега успешно работевме на проекти за изградба на патишта, канализација и водоводни инсталации.

Соработувајќи со нас ќе ги добиете следните бенефити:

 • Стручност и професионализам
 • Квалитетни резултати
 • Ефикасност и точност
 • Безбедност и спроведување на стандарди

Со постојан фокус на квалитетот и одлична репутација, нашата компанија успешно работи веќе 7 месеци.

Што нудиме

Услуги

...
Ископ

Прецизен и професионален ископ на земја, со користење на современи машини и опрема. Нашиот експертски тим обезбедува ефикасно извршување на целиот процес, вклучувајќи и транспорт на земјата.

...
Транспорт

Нудиме брз и сигурен транспорт на земја и материјали. Со нашите камиони и багери обезбедуваме ефикасно и безбедно движење на материјалите и транспорт до дестинацијата што ја бара клиентот.

...
Рамнење на земјиште

Вршиме прецизно рамнење на земјиште, обезбедувајќи рамни површини за градба. Користејќи ја нашата специјализирана опрема и експертски тимови, гарантираме точност и квалитет.

...
Рушење на објекти

Професионално и безбедно рушење на разни видови објекти, со примена на напредни техники и методи. Процесот на уривање го спроведуваме прецизно и ефикасно, грижејќи се за безбедноста на работното место и задоволството на клиентите.

Ecoline AMH

Побарајте понуда за нашите услуги за вашиот објект.

КОНТАКТ

Нашата работа

Работиме

Патишта

Канализација

Водоводи

Фотографии

Галерија

  App 1

  App

  Web 3

  Web

  App 2

  App

  Web 2

  Web

  App 3

  App

  Web 3

  Web

  Web 3

  Web

  Web 3

  Web

  Контакт информации

  Контактирајте не

  Адреса

  Ул. 01 б.б. Шипковица, Тетово, Македонија

  Телефонски број

  +389 78 211 411

  Се вчитува
  Вашата порака е испратена. Благодариме!